Onze oplossingen

Onze oplossingen

Wij helpen organisaties te groeien door ze te leren hun data te veranderen in relevante informatie die nieuwe inzichten biedt waardoor er makkelijker en beter beslissingen genomen kunnen worden. Dat doen we aan de hand van onze uiteenlopende tools en vaardigheden. Zo bieden we oplossingen op meerdere gebieden:

Data & AI

Wij helpen onze klanten die aan de tweede digitale transformatiegolf beginnen. Ze helpen een datacultuur te creëren en voorspellend te worden met behulp van het Microsoft data & AI-platform.

Conversational AI

Wij helpen onze klanten bij het verkennen van conversatie kanalen die gegevens, toepassingen en processen op een natuurlijke manier beschikbaar stellen en gebruiken deze kanalen als een nieuwe gegevensbron om te leren en nieuwe kansen te definiëren.

Business Apps

Wij helpen onze klanten met hun digitale transformatie, door het implementeren van bedrijfsapplicaties op het Dynamics en het Power Platform of door het maken van maatwerk applicaties waar standaard oplossingen niet beschikbaar zijn.

Data & AI

Wij helpen onze klanten die aan de tweede digitale transformatiegolf beginnen. We helpen ze een datacultuur te creëren en voorspellend te worden met behulp van het Microsoft data & AI-platform.​

Conversational
AI

Wij helpen onze klanten bij het verkennen van conversatie kanalen die gegevens, toepassingen en processen op een natuurlijke manier beschikbaar stellen en gebruiken deze kanalen als een nieuwe gegevensbron om te leren en nieuwe kansen te definiëren.​

Business Apps

Wij helpen onze klanten met hun digitale transformatie door het implementeren van bedrijfsapplicaties op het Dynamics en het Power Platform, of door het maken van maatwerk applicaties waar standaard oplossingen niet beschikbaar zijn. ​

Data Landing Zones

Veel organisaties hebben de eerste stappen naar de Cloud inmiddels gezet. Daarbij wordt vaak een zogenaamd ‘cloud-tenzij’ beleid gevoerd. Een groot deel van de applicaties draaien echter nog lokaal in het eigen datacenter, bij de leverancier of slechts gedeeltelijk in de Cloud. En dat zorgt voor een probleem, namelijk een verspreid datalandschap. Met andere woorden: om de data te kunnen gebruiken moeten deze eerst uit al deze verschillende applicaties bij elkaar gebracht worden. En wanneer dat eenmaal gedaan is moet de data ook continu gebruikt en bewerkt kunnen worden.

Daarvoor is een ‘landing zone’ nodig. Een landing zone is de omgeving voor het verzamelen en hosten van de data en de benodigde bewerkingen. Een omgeving die we volledig geautomatiseerd (als Infra-as-Code) inrichten. Dit gaat snel, foutloos, en volgens standaardmethodieken tegen lage kosten. Wave5 maakt daarbij gebruik van een gedefinieerde set aan cloud services en best practices om gebruik te kunnen maken van data uit allerlei systemen.

Zo zorgen we ervoor dat je workloads goed uitgevoerd worden en direct beschikbaar zijn. Ook hoef je niet bang te zijn voor dataverlies of afhankelijkheid van de innovatiesnelheid van leveranciers en derde partijen. Jij krijgt de regie over je eigen data, op je eigen dataplatform!

Naar welke oplossing ben jij op zoek?