Platform Teams

Wave5 gelooft in jouw idee. We vinden het daarom doodzonde als het niet van de grond komt omdat de techniek niet op orde is.

Dus hebben we daar iets op bedacht: de Wave5 Platform Teams. Wij stellen jouw tech team samen en bouwen met jou aan je platform.

Zo zorgen we er samen voor dat de software achter je idee professioneel, stabiel en schaalbaar is, en nemen we jouw technologische zorgen weg.

Wave5 gelooft in jouw idee. We vinden het daarom doodzonde als het niet van de grond komt omdat de techniek niet op orde is.

Dus hebben we daar iets op bedacht: de Wave5 Platform Teams. Wij stellen jouw tech team samen en bouwen met jou aan je platform.

Zo zorgen we er samen voor dat de software achter je idee professioneel, stabiel en schaalbaar is, en nemen we jouw technologische zorgen weg.

Stel, je staat aan het hoofd van een start up met een goed uitgewerkt businessplan

Je hebt proof of value, investeerders geloven in het idee, en potentiële klanten zijn al benaderd en meer dan geïnteresseerd. Alles staat klaar voor de start. Het enige wat nog moet gebeuren is het opzetten van een Platform Team.

Helaas is dit een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. De kennis die hiervoor nodig is heb je zelf niet, en je organisatie heeft nog geen CTO. Daarom kan het voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt op technologisch gebied. En dat levert meerdere problemen op. 

Zonder technische kennis en ervaring is het bijna onmogelijk om uit het niets een goede oplossing en een goed Platform Team op te zetten. Vaak wordt er gestart met jonge engineers die nog niet veel ervaring hebben met het bouwen van professionele software, en waardoor er een gebrek is aan senioriteit en de juiste besluitvorming. Daardoor vertraagt je proces en verliest je oplossing aan kwaliteit en vertrouwen. Je momentum vervliegt en je voortgang stagneert. Hoewel je idee dus sterk is kom je eigenlijk niet verder als je niet zeker bent van de kwaliteit van de technologie en de mensen die het bouwen. De Wave5 Platform Teams nemen deze zorg bij je weg.
Dit doen we als volgt:
  • We stellen een gebalanceerd Platform Team samen dat precies aansluit op jouw wensen en eisen;
  • We zorgen ervoor dat dit team op een bruisende en inspirerende plek voor je aan de slag gaat;
  • Onze CTO verzorgt waar nodig guidance op C-niveau;
  • Na 24 maanden is de software opgeleverd en het team klaar om opgenomen te worden in je organisatie.
Het bouwen van jouw team
Wave5 heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring met het bouwen van software en het opzetten van (internationale) teams. We hebben de kennis en het netwerk om mensen te vinden met de skills die jij nodig hebt. Ook hebben we de technologische en organisatorische vaardigheden in huis om het team te begeleiden en te inspireren zodat ze snel en blijvend resultaat halen. Je bent er dus van verzekerd dat er vanaf dag één professionele team en software voor je wordt gebouwd.
De Wave5 Studio
Je team gaat niet zomaar ergens voor je aan de slag. We creëren een plek die bruist van het talent, passie, en ambitie om met de nieuwste technologie aan de slag te gaan. Enthousiasme werkt aanstekelijk, en dus zorgen we voor plek waar enthousiasme ongebreideld zijn gang kan gaan: welkom in de Wave5 Studio!
Juist op deze inspirerende plek gaat jouw team met volle focus aan het werk. Alleen voor jou. Want het belangrijkste doel is de bouw van een betrouwbare engine en een professioneel team achter je product.
De Studio is een tech hub waarin jouw team alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en verbeteren. Dat doen ze door elkaar te helpen, en onder begeleiding van een ervaren CTO.
Het is een inspirerende omgeving met één doel: groei. De groei van de individuen, de groei van het team en de groei van jouw organisatie.
CTO Guidance
De CTO Guidance is niet enkel op het Platform Team gericht. Het is namelijk ook bedoeld voor jou. Om jou te helpen met het maken van beslissingen, en het definiëren van doelen en visie. Zo heb je altijd een basis van kennis en ervaring om op terug te vallen.
Adoptie
Het grote doel met Wave5 Platform Teams is dat wij het team bouwen, dat vervolgens jouw platform bouwt. Daarmee is het voor ons vanzelfsprekend dat dit team na 24 maanden klaar is om in jouw organisatie geadopteerd te worden.
Dit team heeft in onze studio alle kennis over het platform opgebouwd en dat moet in jouw organisatie gewaarborgd worden.

Techniek én mensen waar jij op kunt bouwen.