Ben jij klaar voor de wave?

Bij Wave5 kom je terecht in organisatie met enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Een mooie mix tussen ervaring en jong talent die altijd het beste uit elkaar naar boven halen. Om te garanderen dat we het best mogelijke werk leveren vinden we de volgende zaken erg belangrijk:
Bij Wave5 kom je terecht in organisatie met enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Een mooie mix tussen ervaring en jong talent die altijd het beste uit elkaar naar boven halen. Om te garanderen dat we het best mogelijke werk leveren vinden we de volgende zaken erg belangrijk:

Vrijheid

Time to shine

Bij Wave5 krijg je de vrijheid om jouw innovatieve ideeën in praktijk te brengen. Je krijgt veel autonomie en ruimte om zelf te mogen beslissen en jezelf te ontwikkelen.

Inspraak

A seat at the table

We zijn een snelgroeiend bedrijf waar je veel impact kunt maken. We moedigen iedereen aan ideeën en verbeterpunten zoveel mogelijk te delen. Daarom heeft ook iedereen toegang tot dezelfde informatie. Wat we ook doen, we doen het samen!

Ontwikkeling

Great place to grow

Bij Wave5 besteden we veel tijd en aandacht aan groei. Groei van jou en van de organisatie. Er is een vrij te besteden persoonlijk ontwikkelbudget dat je naar eigen keuze kan gebruiken.

Digital Nomad

Anywhere, anytime

Bij Wave5 ben je vrij om zelf je werktijden en werkplek te kiezen – in overleg met de opdrachtgever en collega’s. Werk jij liever thuis of zelfs in het buitenland? Geen probleem, bij Wave5 sturen we namelijk op output. Maar we vinden het natuurlijk wel gezellig om onze collega’s om de zoveel tijd ook face to face te zien en te spreken.

En groei mee met een supergave organisatie & een jong gedreven club mensen!

Innovatie
Innoveren en vernieuwen, dat is waar Wave5 voor staat! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en vormen zo de wereld van de toekomst. Door onze passie voor tech en innovatie halen we het beste in onszelf én anderen naar boven. Dat is immers ons uiteindelijke doel: met leuke mensen gave producten maken voor onze klanten. Met die gedachte is Wave5 opgezet. Onze founders hebben een bedrijf gebouwd met een ecosysteem voor de nieuwe generaties. Een omgeving waar deze generaties hun talenten optimaal moeten kunnen benutten en uitbreiden.
Passie voor tech
Bij Wave5 hebben we een enorme passie voor tech! Aan de hand van de nieuwste en beste Microsoft technologie bouwen we namelijk de mooiste oplossingen voor onze klanten. Bij ons krijg je als Engineer de kans om je expertise optimaal in te zetten én uit te breiden. We zorgen ervoor dat je de beschikking hebt over de laatste technologieën en je krijgt de ruimte om al de mogelijkheden te verkennen en toe te passen om zo te zorgen voor eindproduct waar jijzelf, Wave5, en onze klanten trots op kunnen zijn!
Onze droom
Een jonge ondernemende toekomstgerichte organisatie die gefocust is op groei, zowel voor het individu als de organisatie. Wave5 geeft je de kans om jouw doelen waar te maken. Je gaat aan de slag bij een jonge organisatie waar je met ons mee kunt groeien. Daarnaast volg je een zelf in te richten en intensief ontwikkelpad, gericht op jouw groei als persoon, professional en ondernemer.  Zo maken we samen van Wave5 een toekomstbestendige organisatie waar met veel plezier wordt gewerkt.
Onze kernwaarden
Wave5 is een springplank voor jouw ontwikkeling. Zo helpen we elkaar en de organisatie verder. Plezier, zelfstandigheid, groei, vakmanschap zijn daarom heel belangrijk voor ons.

Ready for the ride?

Bekijk onze vacatures en wie weet zien we jou snel!