Visueel prikbord

Hier vind je alle items die het niet hebben gered op de huidige website, maar we wellicht toch nog iets mee willen doen.

Wat bieden wij onze klanten

Development

Solutions Architect

Wave5 is een startend en snelgroeiend bedrijf dat zich bezighoudt met data & Ai.
Junior Level Amsterdam 24-32 uur
Development

Solutions Architect

Wave5 is een startend en snelgroeiend bedrijf dat zich bezighoudt met data & Ai.
Junior Level Amsterdam 24-32 uur
Artboard 2 copy

Professionele software gebouwd door een nieuwe generatie aan talent

Wave5-homepageblocksillustrations-01-02

Bouw jouw eigen Tech Team samengesteld & opgeleid door Wave5

Brainpicking

Wave5 organiseert op aanvraag de Wave5 Brainpicking. Gratis, en voor iedereen toegankelijk. Samen gaan we een uur lang het gesprek aan over uiteenlopende thema’s die er spelen op het gebied van datagedreven werken of nieuwe technologie bij jou of je organisatie. We delen onze kennis over verschillende onderwerpen als Digitale Transformatie, Data, Analytics, AI en Machine Learning, en vragen ook naar die van jou. Zo zorgen we voor nieuwe inzichten voor jouw organisatie, en ook voor onszelf!

Tijdens de sessie stellen we bedrijfsgerichte vragen om nieuwe ideeën en inzichten te ontdekken:
Wat levert de Wave5 Brainpicking op?

Studio Sessie

Wil jij met jouw organisatie ook graag datagedreven gaan werken, maar weet je niet waar te beginnen? Laat je dan inspireren door de Wave5 Studio Sessie! Samen gaan we aan de hand van verschillende technieken kijken naar de mogelijkheden op het gebied van data en technologie binnen je organisatie. De Wave5 Studio is het startschot voor het datagedreven werken van de toekomst.

Onze thema’s:

Dus ben jij de CIO, CTO, CDO, Business- of IT-manager van je organisatie? Dan kan de Wave Studio je de antwoorden bieden op de vragen die er nu spelen op het gebied van datagedreven werk. Door de Wave5 Studio Sessie te volgen maak jij je organisatie robuust en up-to-date, en ben je klaar voor huidige en komende uitdagingen.

De 15Days

Het team van specialisten van Wave5 gaat samen met jou dé direct bruikbare manier vinden om jouw organisatie verder te helpen. Op basis van een op voorhand gemaakte business roadmap wordt in 15 dagen een solide business case gebouwd om huidige en toekomstige bedrijfsuitdagingen het hoofd te bieden.

In 15 dagen tijd levert Wave5 een oplossing die jouw organisatie direct waarde gaat opleveren. Samen bespreken we de uitdagingen van de bepaalde case, en vervolgens werken we de juiste oplossing uit in de vorm van een Proof of Value. Omdat de oplossing direct bruikbaar moet zijn steken we hier 15 dagen lang al onze energie en focus in. Omdat de medewerkers van je organisatie nauw betrokken zijn bij het proces raken ook zij enthousiast en gedreven, waardoor het resultaat perfect past bij jouw organisatie. Met de Wave5 15Days dus geen lange en trage trajecten, maar een garantie op een oplossing die meteen te gebruiken is!

Wat levert 15Days op?

Scoping
Omschrijven van de vraag en maken van een planning. Ideeën worden uitvoerig besproken tot alleen de beste overblijven;
Learn & Tweak
Learn & tweak, de puntjes op de i fase. Nadat we een tijdje aan ons project hebben gewerkt trekken we drie dagen uit om feedback te verwerken. Zo weten we zeker dat onze oplossingen voor iedereen passen binnen Wave5.
Sprint
Sprint, Ready… set… GO.  Als het startschot heeft geklonken schieten we uit de startblokken om zo snel mogelijk een bruikbare oplossing te bouwen. Elk teamlid heeft een eigen takenpakket.

Strategie

Als er is besloten over een samenwerking wordt er in samenspraak een strategie opgezet die het best werkt voor de organisatie. Het doel is om zo snel mogelijk een oplossing op te leveren die direct bruikbaar is. Geen lange trajecten dus!