Hoe houd je alle Microsoft-ontwikkelingen bij? Dit is de oplossing!

De ontwikkelingen bij Microsoft gingen al snel, maar gaan nu sneller dan ooit. Het tempo ligt veel hoger dan we gewend zijn. Met name de komst van AI en specifiek Copilot heeft grote impact. We zien daarbij dat veel Microsoft ISV-partners voor een uitdaging staan. Vaak hebben ze het al erg druk, dus hoe houd je al deze ontwikkelingen dan ook nog bij en blijf je relevant voor de klant? Ook wij moeten ons best doen om alles goed mee te krijgen. Gelukkig is dat nu juist ons vak! In deze blog vertellen we hoe we jou als ISV-partner daarbij ondersteunen.

Relevant blijven voor klanten en Microsoft

Als Microsoft-ISV heb je het vaak al druk genoeg met bestaande klanten. Hierdoor ontbreekt je de tijd, capaciteit en kunde om nieuwe ontwikkelingen – zeker in dit huidige tempo – bij te houden. Je loopt daarom tegen een grote uitdaging aan. Want wil je relevant blijven voor je klanten én Microsoft dan moet je blijven innoveren. Zeker als je jouw oplossing naar de markt wil brengen via de Microsoft Marketplace. Daar moet jouw oplossing wel klaar voor zijn. Ook vragen jouw klanten om slimmere software en willen ze graag dat AI in jouw oplossing zit. De vraag is dus niet of je het hebt, maar wanneer het in je oplossing zit. Ga je daar niet in mee? Dan gaan ze op zoek naar een andere partner.

Bereid je voor op de dag van morgen

Dus wil je relevant blijven, dan ontkom je er niet aan om iets met deze ontwikkelingen doen. Microsoft heeft speciale programma’s en geeft sessies en seminars over hoe je je oplossing in de Marketplace kunt aanbieden. Je kunt jezelf ook aanmelden bij de Microsoft Community om vragen te stellen en ervaringen te delen. Maar de vraag blijft: Hoe ga je deze ontwikkelingen doorvoeren met je huidige team? Je kunt extra ontwikkelaars aannemen, maar die zijn in deze tijd vaak moeilijk te vinden. Of je kunt je medewerkers bijscholen, maar vaak hebben ze geen tijd om überhaupt na te denken over de dag van morgen. En zoveel tijd is er ook niet in deze razendsnelle wereld. Eigenlijk had je gisteren al moeten starten met nieuwe ontwikkelingen.  

Een betrouwbare en duurzame innovatiepartner

Wij willen Microsoft ISV-partners voorbereiden op de toekomst door hen te ondersteunen bij het bouwen van superieure software. Onze oplossing is dan ook: werk samen met een innovatiepartner. Wave5 heeft de kennis en kunde, maar ook de tijd en capaciteit om jouw oplossing future proof te maken. We zijn we zelf ook Microsoft-partner en begrijpen hoe Microsoft en ISVs werken. Dus wil je innoveren of naar de Marketplace? Dan zijn wij de partner die je daarbij ondersteunt. Onze teams bouwen slimme software en smart applications specifiek voor jou. Voor elke uitdaging op het gebied van data en AI maken we voor jou een toekomstbestendige oplossing. Terwijl wij voor je bouwen, kun jij in je eigen tempo groeien en je bestaande klanten en oplossingen onderhouden. En we zorgen er altijd voor dat alles wat we bouwen naadloos integreert in jouw oplossing en dat jij deze zelf kunt beheren en verder kunt ontwikkelen. Natuurlijk kunnen wij dit voor je blijven doen, maar we kunnen ook een team voor je bouwen dat je zelf gaat aansturen. Jij blijft altijd eigenaar van jouw oplossing!

Dus wil je een innovatieve schakel tussen de nieuwe ontwikkelingen en jouw oplossing? Wij maken jouw oplossing slim, zodat jij als ISV-partner voorop blijft lopen! Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan gelijk een gratis Brain picking sessie met ons in. En lees ook eens waarom we dit doen!