Help, mijn klanten vragen om Copilot! Wat moet ik doen?

De wereld van technologie is in de ban van AI, en Microsoft Copilot in het bijzonder. Organisaties zijn benieuwd naar de voordelen die Copilot biedt, en hoe zij het best kunnen profiteren van deze nieuwe technologie. Als ISV (Independent Software Vendor) zul je waarschijnlijk al merken dat ook je klanten er vaker naar vragen. Dit brengt niet alleen nieuwe uitdagingen met zich mee, maar ook kansen om te innoveren en je te onderscheiden in de markt.

Microsoft Copilot: Kun je nog zonder?

Microsoft zet zwaar in op de promotie van Copilot. Dat is duidelijk merkbaar in bijna al hun sessies, events en seminars. Dat zorgt voor een groeiende vraag naar Copilot-achtige technologieën, en die vraag komt ook bij ISV-partners terecht. Als Microsoft ISV moet je meegaan met deze ontwikkelingen en Copilot of een custom Copilot aanbieden in je producten. Je zult dus steeds vaker de vraag “wanneer zit er Copilot in jouw software?’’ gaan krijgen.

Dus kun je nog zonder Copilot? Wij denken van niet.

Copilot in je oplossing integreren

Als ISV-partner wil je vooroplopen in de AI- en Copilot-revolutie om relevant te blijven voor zowel Microsoft als je klanten. Doe je niets? Dan word je minder aantrekkelijk in de Microsoft Marketplace en loop je het risico dat je klanten vroeg of laat overstappen naar concurrenten die deze technologie wel aanbieden. Maar hoe bouw je een eigen Copilot in je oplossing? Veel ISV’s hebben niet de tijd of de kennis om dit zelf te doen.

Wave5: Jouw Partner in Custom Copilot Ontwikkeling

Ontbreekt het je aan kennis of capaciteit om een eigen Copilot te bouwen? Wij staan voor je klaar. Wave5 is zelf ook Microsoft-partner en begrijpt de uitdagingen waarmee je te maken krijgt. Wij zijn de ideale partner om met jouw een eigen Copilot te ontwikkelen en in jouw applicaties te integreren. Met onze uitgebreide expertise bieden wij de technische kennis en, dankzij onze ervaring met Microsoft cloud services, zorgen we voor een schaalbare en efficiënte integratie. We snappen hoe de Microsoft Marketplace werkt. We werken nauw met je samen en het ontwikkelde IP blijft te allen tijde jouw eigendom.

Groei mee met alle ontwikkelingen en mogelijkheden

Wil je meer weten over ons en onze aanpak? Neem dan contact met ons op! We laten je graag zien wat er mogelijk is.